MOCKTAILIT KASVATTAVAT SUOSIOTAAN

Alkoholittomien cocktailien eli mocktailien kysyntä kasvaa hurjaa vauhtia koko Euroopassa. Terveellisyys, mutta myös kulinaristiset nautinnot, ovat tärkeitä kriteerejä tällä hetkellä juomakulttuurissa. Vaikuttavia trendejä ovat myös ympäristöstä huolehtiminen sekä yksilöllisten ja ainutlaatuisten kokemusten arvostaminen. Toisaalta seuraamme tarkasti globaaleja trendejä, mutta haluamme myös hyödyntää paikallisia raaka-aineita ja reseptejä.

Monin-tuotesarjan verraton etu on makujen runsaus! Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit asiakkaillesi toinen toistaan herkullisempia alkoholittomia variaatioita vaikkapa suosikkicocktaileista. Valikoimasta löytyy myös vegaanisia ja sokerittomia tuotteita. 

Monin huomioi kaikessa toiminnassaan vastuullisuuden, terveyden ja luonnon kunnioittamisen. Tuotteiden kaikki maut ja lähes kaikki väriaineet ovat luonnonmukaisia. Tuotteissa on johdonmukaisesti vähennetty sokeria. Veden kulutusta on pienennetty sekä energiaa tuotetaan aurinkopaneeleilla ja tuulivoimalla. Myös raaka-ainetoimittajat valitaan huolellisesti ekologisia periaatteita noudattaen.

Tiesitkö, että mocktailit ovat yksi kannatavimpia tuotteita ravintolalle.  Siirapien käyttö on helppoa ja nopeaa, mikä lisää tehokkuutta ja sitä kautta tuottoa. Etuna on myös tilansäästö, sillä makusiirapeilla saa lukemattomia eri makuja yhdistelemällä niitä vaikkapa vain muutaman eri mixerin kanssa. Lisäksi kastikkeet, frappet ja pyreet lisäävät reseptien kirjoa.

Haluatko nostaa ravintolasi houkuttelevuutta, brändimielikuvaa ja lisätä samalla myyntiä? Varmin keino onnistua on se, että ottaa huomioon asiakkaiden toiveet mahdollisimman perusteellisesti. Näyttävä mocktail ilahduttaa varmasti alkoholitonta juomavaihtoehtoa kaipaavaa. Mocktaileista kannattaa myös kertoa asiakkaille, jotta asiakas ymmärtää tilata sellaisen. Mocktail-menu joko erikseen tai juomalistan yhteydessä lisää varmasti kysyntää.