SUOSIKKIDRINKISTÄ ORANGE SPRITZ

MONIN ORANGE SPRITZ -MOCKTAIL

Kesäjanoon spritzien ystäville erinomainen vaihtoehto on alkoholiton Orange Spritz mocktail. Se syntyy käden käänteessä Orange Spritz makusiirapilla ja Rancho Lemon sitruunamehutiivisteellä. Nyt nauttimaan auringosta ja kesästä herkullisen mocktailin kera!

 

ORANGE SPRITZ VIRGIN

Ainekset

  • 15 ml MONIN Orange Spritz siirappi
  • 20 ml MONIN Rantcho Lemon
  • 50 ml appelsiinimehu
  • Lasi täyteen soodavettä


Tilavuus: 420 ml

Koristelu: sitruunalohko, appelsiinilohko tai appelsiinirengas

Ohje

1. Laita lasiin kaikki muut ainesosat paitsi soodavesi
2. Hämmennä
3. Lisää soodavesi
4. Koristele
5. Nauti

 

MONIN ORANGE SPRITZ MAKUSIIRAPPI

Monin Orange Spritz makusiirappi tuo ripauksen Välimeren tunnelmaa yhdistämällä mehukkaan ja makean appelsiinin sekä valkoviinin ja katkeron maut toisiinsa. Loihdit sillä spritzien ystäville täydellisen appelsiinispritzin käden käänteessä vaikka ilman pisaraakaan alkoholia.

 

LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: