Kirsikkaleivoksesta idean saanut
- 2 cl Monin Kirsikkasiirappi
- 30 cl Vaahdotettua maitoa
- Tuplaespresso
- Piparkakkukermaa
Koristelu: Keksin muruja
-
Cherry Mocca A5 (pdf, 180 KB)
-
Cherry Mocca A4 (pdf, 298 KB)
Cherry Moccaan idea tulee kirsikkaleivoksesta. Kirsikka on mielipiteitä jakava marja, mutta kirsikan maku on erinomainen kuuman kahvin seassa. Piparkakkukerma tuo kakkumaisen makumaailman ja täydentää juoman.
Klassiset Latte Macchiatot ovat erittäin suosittuja kuumia juomia ja niitä on helppo maustaa erilaisilla makusiirapeilla.
Helppokäyttöinen kermasifoni mahdollistaa kerman maustamisen helposti Monin makusiirapeilla. Lisää 2 dl:aan kermaa 2 cl makusiirappia. Kerma ja siirappi pitää sekoittaa lusikalla ennen sifoniin kaatamista. Sifoniin ladataan kermapatruuna ja sitä ravistetaan voimakkaasti. Laita sen jälkeen sifoni jääkaappiin kylmään. Kerma jähmettyy n. 3-4:ssä tunnissa.
LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA
Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.
Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.