CASE / HARTWALL ARENA


Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat -ketjun ravintolat uusittiin kokonaan kevään-kesän 2020 aikana.

First Lounge

First Lounge on täysin uusi, vain aitioasiakkaille tarkoitettu ravintola Hartwall Arenan pääsisäänkäynnin oikealla puolella.  Moderni, selkeästi laadukkain ja tyylikkäin kalustein ja valaisimin sisustettu kokonaisuus, jossa yhdistetty marmoria, mustaa ja useita harmaan sävyjä, vaaleaa puuta ja messinkiä.

The Cave

Louhimalla kallion sisään rakennettu The Cave palvelee tapahtumissa ja yksityistilaisuuksissa 220 hengen anniskeluravintolana. Jokereiden peleissä The Cave toimii Mörköluolana. Tunnelmaa luo nahka, sementtipinnat ja ruosteinen kupari. Tilassa on Nastolassa valmistettu, arkkitehdin ja TRB:n suunnittelema, keskiaikaa ja kärrynpyörää modernisti mukaeleva "äijävalaisin". Asiakkaan vanhat Golden-ravintolan tuolit kierrätettiin palvelemaan Luolan asiakkaita.

Lanson Lounge

on 140 paikkainen a la carte tyyliin tarjoileva ja marmorin sekä kuparin sävyin sisustettu shampanjaravintola. Ravintolasta on täydelliset näkymät jäälle. 

Platinum Lounge 

palvelee sekä tapahtumissa että tilauksesta. Jopa 600 henkeä sopii illastamaan kerrallaan ravintolaan, joka sijaitsee alakatsomotasolla, kentän viihteen ja spektaakkelien ytimessä. Tilan tunnelmaa voidaan muuttaa valaisemalla vaaleat verhot erivärisin valoin, mikä mahdollistaa tilan muokkaamisen erilaisiin tilaisuuksiin aina Disneyn sadunhohdosta vakuuttavaan ja vahvaan Rock-kokemukseen. 

Warabino

Selkeä, asiakkaan vanhoja mustia kalusteita hyödyntävä sushiravintola, jossa Innoluxin, Airamin ja Globen lightning bonsaipuin somistetut valaisimet luovat tunnelmaa.

Golden Star

Suurin, yli 2000 paikkainen anniskeluravintola, missä vaalea tammi ja huomiota herättävä 32 metriä pitkä led- valoin valaistu baaritiski palvelee janoisimmat asiakkaat. Arkkitehdin suunnittelemat ja TRB:n Routaledillä teettämä huikeat, väriä vaihtavat led-kruunut muodostavat jonon baaritiskin ylle. Kalusteissa tammea ja skandinaavista muotoilua.

TRB oli mukana yhdessä Restelin ja sisustusarkkitehtitoimisto dSignin kanssa uudistamassa Hartwall Arenan ravintolamaailmaa. TRB:n rooli projektissa oli kuuden eri ravintolan irtokalusteiden budjetointi, hankinta, varastointi, vanhojen kalusteiden kierrätys ja hävittäminen sekä asennusten koordinointi ja projektinjohto. 

Poikkeuksellinen kevät ja kesä sekä erilaiset haasteet aikatauluissa ja materiaaleissa toivat oman lisämausteensa projektiin. Tästä huolimatta onnistuimme alittamaan annetun kalustebudjetin visuaalisesta ilmeestä tinkimättä ja saimme ravintolat valmiiksi sovitussa aikataulussa. Pystyimme myös hyödyntämään asiakkaan vanhoja kalusteita ja tarvittaessa muokkaamaan niitä uudistettuihin tiloihin sopiviksi. 

Projektipäällikkömme Pia totesikin, että miten kiva oli pitää lankoja käsissä alusta loppuun saakka. Oli mahtavaa olla mukana projektissa yhdessä ihan mielettömän kivojen urakoitsijatiimien, hallin henkilökunnan, Restelin yhteyshenkilöiden sekä tietenkin Jedx:n taitavan ja ihmeisiin venyvän asennusporukan kanssa. Punaisena lankana ollut "Look and feel" saatiin todella toteutettua läpi koko ravintolauudistuksen.


Referenssit