Kesän suosikkijuoma on kuin kesäpäivä puistossa

MONIN GREEN PARK FIZZ

Kesän suosikkicocktail Green Park Fizz luo tunteen, kuin viettäisi aurinkoista ja rentouttavaa kesäpäivää puistossa. Raikas maku syntyy MONIN Kurkkusiirapista, kuivasta Vermuttista, tuoreesta limemehusta sekä tonic-vedestä. Matalan alkoholipitoisuutensa vuoksi se on oiva janon sammuttaja ja loistava uusi juomavaihtoehto vaikkapa ravintolan/kahvilan terassille. Se on nopea ja helppo valmistaa tarjoten kuitenkin näyttävän ja maistuvan uuden juomaelämyksen. 

  • 20 ml MONIN Kurkkusiirappi
  • 60 ml kuiva Vermutti
  • 80 ml tonic-vesi
  • 15 ml tuore limemehu
  1. Kaada kaikki ainekset tonic-vettä lukuun ottamatta jäitä täynnä olevaan lasiin
  2. Päälle tonic-vesi
  3. Sekoita varovasti
  4. Koristele kurkkusiivulla ja mintun lehdillä

 

Kampanjamateriaalit ravintolaan/kahvilaan:

Kerro Green Park Fizz -cocktailista asiakkaillesi. Kassan viereen sopii A4-kokoinen pöytäjuliste ja Green Park Fizz -lasinalustoilla saat helpolla tavalla näyttävyyttä pöytätarjoiluun. Tilaa veloituksetta valmis juliste pöytätelineeseen sekä lasinalustoja ottamalla yhteyttä myyntiimme. Voit myös tulostaa pöytätelineen julisteen itse lataamalla materiaalin (suomeksi tai englanniksi) alla olevasta linkistä.

Ota yhteyttä Lataa kampanjamateriaali
 

Monin Kurkkusiirappi

MONIN Kurkkusiirappi on täydellinen valinta kesäisille juomille. Se tuo raikkautta ja vihannesten keveyttä juomiin ja sopii erinomaisesti terveyttä korostavaan trendiin. Aito ja luonnollisen makuinen Kurkkusiirappi on vegaaninen eikä sisällä säilöntäaineita. Monikäyttöisenä se soveltuu monenlaisiin mocktaileihin ja cocktaileihin. Tilaa Kurkkusiirappia jälleenmyyjiltämme.

 

LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: