HERKULLISEN MAKUPARIN TYRNIN JA VANILJAN YHTEENTUOVA

MONIN TYRNI SOUR -MOCKTAIL

Jännittävä uusi juomaelämys nyt ilman pisaraakaan alkoholia.

MONIN TYRNI SOUR

Ainekset:

  • 4 cl Tyrnimehu
  • 2 cl Sitruunamehu
  • 2 cl Monin Vanillesiirappi

Ohje: Ravistetaan

Koristelu: Rouhittu vanilja
 

NICON VINKIT:

Tämä ihanan kirpakka juoma tuo yhteen erittäin herkullisen makuparin tyrnin ja vaniljan. Juoma on kehitetty suomalaista kirpeää makua silmällä pitäen ja tyrnin terveellisyyttä korostaen. Juomaa nauttiessa tämä korostuu erittäin voimakkaasti.

Juoman raaka-aineiden ja niiden määrien kanssa kannattaa olla maltillinen, koska tyrni tässä tapauksessa on erittäin vallitseva ja jättää helposti alle kaiken makeuden. Pehmeä vaniljasiirappi antaa kuitenkin hyvän ja maistuvan tasapainon juomalle.

Koristelu kannattaa huomioida myöskin, koska koristeen tuoma aromi on jo 1/3 osaa kokonaisuudesta. Lasiksi suosittelen tilavuudeltaan vähintään 3dl matalaa lasia.

LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: