Lakritsan ja suklaan yhdistävä valloittava

MONIN CHOCO LAKU

MONIN CHOCO LAKU
  • 4 cl Monin Dark Chocolate -suklaakastike
  • 3 dl maito
  • 1 tl lakritsijauhe
  • 2 cl Monin Vadelmasiirappi
 Koriste: Lakuja
 

NICON VINKIT:

Choco Laku on kaakaopohjainen, makunystyrät valloilleen saava, lakritsin ja suklaan yhdistävä talven suosikkijuoma. Juoman kruunaa lakritsin ja suklaan makupariksi erinomaisesti soveltuva vadelmakerma.

Maito ja lakritsipulveri kannattaa sekoittaa ensin keskenään kylmänä. Lämpimässä maidossa jauhe ei liukene tarpeeksi hyvin. Lämmitä maito kattilassa tai mikrossa. Maidon voi halutessaan korvata kaura- tai mantelimaidolla.

Kermavaahdon maustaminen on helppoa. Lisää vain 2 dl kermaa ja 2 cl Monin Vadelmasiirappia ja vatkaa. Voit valmistaa kerman myös sifonissa kermapatruunaa käyttäen. Juoman voi koristella vaikkapa lakukarkeilla.

Kaikki MONIN Kaakaot on valmistettu MONIN Dark Chocolate -kastiketta käyttäen. Kastike on helppokäyttöinen ja säilyy avattuna jääkaapissa pitkään. Kaakaot on myös helppo maustaa ja ne maistuvat niin aikuisille kuin lapsillekin.LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: