JÄÄTEESTÄ INNOITUKSEN SAANUT RAIKAS JA KEVYT

MONIN BLOSSOM TEA -MOCKTAIL

Jännittävä uusi juomaelämys nyt ilman pisaraakaan alkoholia.

MONIN BLOSSOM TEA

Ainekset:

  • 1 cl Juokseva hunaja
  • 3 cl Greippimehu
  • 1,5 cl Monin Persikkasiirappi
  • 4-6 kpl Mintunlehtiä
  • Haudutettua teetä

Ohje: Rakennetaan

Koristelu: Mintunlehti
 

NICON VINKIT:

Tämä raikas ja kevyt juoma saa innoituksensa jääteestä. Persikalla ja hunajalla on mahtava yhteinen balanssi tuoden todella pyöreän ja sileän maun juomaan. Hapokkuutta saadaan tuoreesta greipin mehusta ja minttu niin ikään koristeena saa aikaan tyrmäävän raikkaan tuoksun pehmeän juoman päälle. 

Hunajaan kannattaa lisätä hieman kuumaa vettä, jotta se sekoittuu juomaan mukavammin. Makeuden voi kikkailla hunajan ja veden määrillä. Lisäksi greippimehu mielellään aina tuorepuristettuna.

LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: