Suussa sulava

MONIN WINTER SPICE GLÖGI

Lämpimän mausteinen Winter Spice glögi saa suorastaan odottamaan kylmiä ilmoja ja joulun aikaa! Se on kepeän herkullinen vaalea glögi, jonka valmistat helposti ja huolettomasti MONIN Winter Spice -siirapilla, omenamehulla ja lorauksella valko- tai roseeviiniä. Saat nopeasti "home made" talon glögin ilman ylimääräistä vaivaa ja säätämistä glögimausteiden kanssa.

 

MONIN WINTER SPICE GLÖGI

Ainekset:

  • 2 cl Monin Winter Spice makusiirappia
  • 4 cl omenamehua
  • 8 cl valko- tai roseeviiniä
  1. Laita lasiin Winter Spice makusiirappi
  2. Lisää kuuma omenamehu
  3. Terästä kuumennetulla valko- tai roseeviinillä
  4. Koristele kanelitangolla, omenasiivuilla, tähtianiksella ym.
 

MONIN Winter Spice makusiirappi antaa täydellisen, mausteisen maun talvijuomiin. Tämä inkivääriä, kanelia, neilikkaa, muskottipähkinää ja hieman chiliä sisältävä makuyhdistelmä tuo hienovaraisen, lämpimän ja kodikkaan tunteen kaikkiin luomuksiisi! Kun haluat laadukkaan ja herkullisen kepeän glögijuoman, on ehdoton valinta Winter Spice -siirappi.

Mausta Winter Spice -siirapilla myös lattet, teet ja cocktailit tai yhdistä omenamehun ja sitrushedelmien makujen kanssa, niin saat lisää syvyyttä ja yllättäviä makuelämyksiä tuttuihin suosikkijuomiisi.

Tuote on vegaaninen ja sisältää vain luonnollisia maku- ja väriaineita.

 

LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: