MARJAISA JA IHANAN KIRPAKKA

MONIN HARVEST BOOLI

Jännittävä uusi juomaelämys nyt ilman pisaraakaan alkoholia.

MONIN HARVEST BOOLI

Ainekset:

  • 1 dl Monin Grenadine
  • 2 dl Monin Lime Rantcho
  • Karpaloita
  • Tuoretta limeä

Ohje: Rakennetaan

Koristelu: Punaviinimarja
 

NICON VINKIT:

Marjaisa ja ihanan kirpakka kesäinen booli. Booleissa yleisesti käytetty 1/2/3 -suhde toimii tässäkin loistavasti. Mittayksikkönä käytetään 1 litraa, jolloin ainesosien määrät on helppo kertoa aina astian koon mukaan. Siis litraa kohden 1dl jotain makeaa, tässä tapauksessa grenadiinia. 2dl jotain hapanta/happoa esim. sitruunaa. 3dl jotain mehua pidentäjäksi tai täydentäjäksi esim. pyre/sose.

Lopuksi lisätään jäät ja viimeistellään vielä jollain kuplivalla kuohujuomalla tai vichyllä.

JÄÄVINKKI: booleihin kannattaa pakastaa isoja jääpaloja, jotta ne eivät laimenna boolia niin nopeasti. Jääkimpaleiden sisälle saa myös helposti laitettua esim. marjoja tai hedelmiä, kun laittaa ne astiaan veden mukana ennen pakastimeen laittoa.

LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: