Ylellisen pehmeä

HAZELNUT LATTE MACCHIATO

HAZELNUT LATTE MACCHIATO
  • 14 g jauhettuja Crema Espresso -kahvipapuja
  • 2 dl kuumaa vettä 
  • 2 cl Monin Roasted Hazelnut -siirappi
  • 2 dl kuumaa vaahdotettua maitoa
  • Kermavaahtoa
Koriste: Hasselpähkinärouhetta
 

NICON VINKIT:

Latte macchiato on perinteinen kahvien Cadillac ja paahdetulla hasselpähkinäsiirapilla siihen saadaan luotua ylellinen ja pehmeä tunnelma. Uskomattoman herkullisen makuyhdistelmän saa aikaan, kun yhdistää paahdetun pähkinän pienen pienen kitkeryyden kermaiseen ja makeaan lämpimään maitoon. AeroPressillä valmistettu kahvi säilyttää kahvin luontaiset rasvat ja aromit, joten tämä kuuma juoma selättää kaikki erikoiskahvien huipulle pyrkivät. 

Saat todella pehmeän lopputuloksen, kun painat kahvin AeroPressin läpi. Ennen kahvin jauhamista kannattaa liottaa paperifiltteri veden alla, sillä näin kahvi suodattuu paremmin.

AeroPress on aivan omanlaisensa kahvinvalmistusväline, joka on saavuttanut suuren suosion kahvinharrastajien keskuudessa. Valmistusprosessin lopputuloksena saat samettisen pehmeää kahvia, joka yksinkertaisesti maistuu todella hyvältä.

LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: