MONIN PUMPKIN SPICE LATTE

Karmivan herkullinen Pumpkin Spice Latte on syksyn ja Halloweenin ehdoton kahviherkku. Saat Latteen Pumpkin Spice -siirapilla kurpitsan sekä mausteisen kanelin ja neilikan vivahteita. Syksy on sadonkorjuun aikaa ja Pumpkin Spice -siirappi antaa niin kuumiin kuin kylmiin juomiin juuri oikean, ajankohtaan sopivan aromin.

 

MONIN PUMPKIN SPICE LATTE

Ainekset:

  • 2 cl Monin Pumpkin Spice makusiirappia
  • 1,5 dl maitoa
  • 1 espresso
  • kermavaahtoa ja kanelia
  1. Laita lasiin tai kuppiin makusiirappi
  2. Kuumenna maito ja vaahdota se, kaada makusiirapin päälle
  3. Valmista espresso ja kaada maidon päälle
  4. Koristele halutessasi kermavaahdolla ja kanelilla
 

MONIN Pumpkin Spice makusiirappi tuo juomiin lempeällä tavalla kurpitsan sekä mausteisen kanelin ja neilikan aromin. MONIN Pumpkin Spice on valmistettu valikoiduista raaka-aineista ja puhtaasta sokerista.

Aito, täyteläinen Pumpkin Spice -siirappi sopii erinomaisesti erikoisjuomien, kuten kuuman kaakaon, latten tai teen maustamiseen. Valmistat sillä kätevästi myös monenlaisia mocktaileja ja cocktaileja. Kokeile myös Pumpkin Spice -pirtelöä, jonka valmistat helposti laittamalla blenderiin 30 ml siirappia, kauhallisen vaniljajäätelöä sekä 120 ml maitoa.

Tuote on vegaaninen ja sisältää vain luonnollisia maku- ja väriaineita.

 

LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: