CASE / AVIA REAL ESTATE

AVIA Real Estate on lentokenttäympäristössä toimiva kiinteistösijoitus ja -kehitysyhtiö, joka omistaa, hallinnoi ja vuokraa toimitiloja Helsinki-Vantaan lentokentän alueelta. AVIA Real Estaten kiinteistöihin kuuluvat mm. lentokentällä sijaitseva Hilton-hotelli sekä toimistotalot Avia Pilot, Avia Wing ja Avia Fleet.

AVIA Real Estaten Avia Club tarjoaa uudenlaiset toimitilat, jotka ovat suunniteltu muuttuvan työelämän tarpeisiin. Avia Clubin joustavan tilakonseptin ajatuksena on tarjota asiakkaille mahdollisuus varata heidän kulloistakin tarvettansa vastaavat tilat ilman pitkiä sitoumuksia ja monimutkaisia vuokrasopimuksia.

Käytännössä tilat varataan sovelluksesta ja niiden on tarkoitus mahdollistaa sellaisia toimintoja, joita ei välttämättä löydy, eikä ole satunnaisen tarpeen myötä järkevää toteuttaa vuokralaisten omiin tiloihin. Tällaisia tiloja ovat esimerkiksi projektihuoneet, videoneuvottelutilat, suuremmat kokoontumistilat ja rennommat työskentelytilat sohvineen.

Avia Clubin uudet toimitilat toteutettiin yhdessä suunnittelutoimisto Kohinan kanssa. Projektissa tilat kokivat täydellisen pintaremontin. Ennen remonttia tilat olivat alkuperäisessä noin 20 vuotta vanhassa muodossaan perinteisinä huonetoimistoina. Tilat muutettiin vastaamaan nykypäivän vaatimuksia niin tilaratkaisultaan, fiilikseltään kuin toiminnallisuudeltaankin.

TRB kutsuttiin projektiin mukaan, sillä tilaajalle oli ensiarvoisen tärkeätä, että käytettävissä oleva budjetti kohdennettaisiin mahdollisimman tehokkaasti huomioiden projektin aikataulu ja suunnitelma. Aikataulun ja budjetin optimointi ei kuitenkaan saanut riskeerata alkuperäisen suunnitelman laatutasoa ja henkeä. TRB:n laajat ostoverkostot, monipuolinen tuoteosaaminen sekä pitkäaikaiset ostosuhteet olivat erittäin tärkeässä roolissa budjettiin pääsemisessä ja aikataulussa pysymisessä.

TRB:n projektityökalu TRB Tool mahdollisti asiakkaalle ajantasaisen budjettilaskelman, joka helpotti vaihtoehtojen läpikäyntiä, sillä TRB Toolilla oli helppoa seurata reaaliaikaisesti kustannus- toimitusaika- ja varastotilannetta. Tällä tavoin vältettiin myös ylimääräisiä palavereja ja turhaa sähköpostitulvaa.

Yhteistyö TRB:n kanssa oli mutkatonta läpi koko prosessin ja tilaajalla oli koko ajan tietoa missä mennään niin kustannusten kuin aikataulunkin osalta. Projekti toteutettiin hienosti budjetissa pysyen ja lopputuloksena saatiin upeat, mukautuvat tilat, joissa jokainen yksityiskohta on otettu asiakkaan toiveiden mukaisesti huomioon.

Tilaprojekti tulossa? Askarruttaako kustannukset ja aikataulu? Pyydä tarkka kokonaisvaltainen budjetti ja projektisuunnitelma myynti@trb.fi tai 09-4542000

Referenssit