AJANKOHTAISTA

 

Tutustu Vista Alegre -uutuuksiin

Vista Alegre Hotelware -sarjan astiat ovat huippusuunnittelijoiden ja -keittiömestareiden yhteistyössä suunnittelemia tuotteita hotelleille ja ravintoloille. Kestävinä, käytännöllisinä ja innovatiivisina ne vastaavat vaativammankin ammattilaisen tarpeisiin.

Imperfect White -sarjan astiat sopivat erinomaisesti niin arkisempaan kuin juhlavampaankin kattaukseen."Imperfect White collection embodies a neutral tone through a natural glaze combined with simple but strong forms. An informal yet eclectic stoneware assortment of plates, bowls, mug and platter that will add a hand-crafted look to each table"

Tutustu valikoimaan: https://hotelware.vistaalegre.com/int/index.php?route=product/category&path=96_1_97_257

Lisätietoja: myynti@trb.fi tai puh. 09 454 2000

Tule tutustumaan uusittuun showroomiimme

Olemme uudistaneet showroomimme ja löydät sieltä nyt paljon mielenkiintoisia ruokailu-, tarjoilu- ja valmistusastioita sekä baari- ja ravintolatarvikkeita. Sovi tapaaminen etukäteen myynti@trb.fi tai puh.09 454 2000. Showroom sijaitsee Helsingissä osoitteessa Lauttasaarentie 50 ja on avoinna ma-pe klo 9-16.00.

Narbutas aktiivituolit moderniin, dynaamiseen työympäristöön

Tärkeintä hyvin toimivaa työympäristöä suunnitellessa on valita henkilöstön terveyttä ja hyvinvointia sekä tehokasta työskentelyä tukevat kalusteratkaisut. Narbutaksen SWAY-aktiivituoli on erinomainen valinta niille, jotka etsivät terveellisempää istumisratkaisua. 

Tuolin yläosa keinuu ja liikkuu mukaillen istujan luonnollista liikettä ja tuoli antaa lisätukea myös seisoma-asennossa työskennellessä. Näin se mahdollistaa asennon vaihtamisen ilman, että keskittyminen työntekoon häiriintyy. Virtaviivaisen ja modernin muotoilunsa ansiosta se sopii kaikenlaisiin työ- ja kokoustiloihin. 

Tutustu tarkemmin: https://www.narbutas.com/products/chairs/high-swivel-chairs/sway/ 

Lisätietoja: myynti@trb.fi tai puh. 09 454 2000.

Tutustu Chilewichin sisustustekstiileihin

Chilewich valmistaa korkealaatuisia ja innovatiivisia sisustustekstiilejä ja valikoimasta löytyy valtava määrä erilaisia kuoseja. Tyylikkäät ja helposti puhtaana pidettävät pöytätabletit, kaitaliinat sekä muut tuotteet nyt meiltä. Tutustu myös muihin tuotteisiin: chilewichwholesale.com

Pyydä tarjous: myynti@trb.fi tai puh. 09 454 2000.

Tableswingin Pico Blue -tuotesarja henkii raikkautta

Tableswing-astiat tekevät ruuasta taidetta. Raikas, hillitty ja monikäyttöinen Pico Blue -tuotesarja sopii erinomaisesti tiloihin, joissa halutaan panostaa raikkaaseen ja moderniin ilmapiiriin sekä oiva valinta se on myös vaikkapa terasseille. Tutustu lisää https://tableswing.com/pico-blue?lang=en

Pyydä tarjous: myynti@trb.fi tai puh. 09 454 2000

Kierrätettävät kestorasiat ruuan take away -tarjoiluun

Olemme ideoineet sitä, miten lounasravintolat voisivat vastata ruuan take away -kysyntään mahdollisimman miellyttävästi ja kustannustehokkaasti. Yhä suurempi osa lounaista noudetaan jatkossakin työpisteille ja huolimatta rajoituksista take away -palvelut tulevat varmasti yleistymään kuluttajien keskuudessa. Ruuan noutopalveluissa kuluu suuri määrä roskaksi päätyviä kertakäyttöastioita. Niiden tilalle tarjoamme ekologisemman vaihtoehdon: kierrätettävät kestorasiat.

Uudet mocktail-, booli- ja kahvijuomareseptivideot ja vinkit tarjoiluun

TRB Akatemia esittää - katso uudet mocktail-, booli- ja kahvijuomareseptivideot ja vinkit tarjoiluun

Tutustu uusiin Monin-makusiirapeilla valmistettuihin mocktail-, booli- ja kahvijuomaresepteihin, jotka ovat suomalaiseen makuun sopivia alkoholittomia kesän ja syksyn suosikkijuomia. Lue myös Showbaarimestari Nico Välimäen juomavinkit ja katso Monin-tuotteiden jälleenmyyjät.

Meiltä nyt plexistä valmistetut pisarasuojat toimistoihin nopeasti ja vaivattomasti

Tilaa meiltä joko kirkkaat tai maitolasin väriset plexiratkaisut varmistaaksesi turvallisen työskentelyn toimistotiloissa. Pisarasuojat ovat kevyitä, kestäviä ja ne on helppo pitää puhtaana. Huolimatta plexin korkeudesta kirkkaalla plexillä valo pääsee läpi ja tila tuntuu yhtä avaralta kuin ennenkin. Lisätietoja malleista ja kooista: myynti@trb.fi tai puh. 09 454 2000.


Olemme täällä sinua varten myös poikkeusaikana

Palvelemme normaalisti kaikissa niin tilaprojekteihin kuin horeca-alan hankintoihin liittyvissä tarpeissa. Ota yhteyttä myynti@trb.fi tai puhelimitse 09 454 2000.