AJANKOHTAISTA

 

Kierrätettävät kestorasiat ruuan take away -tarjoiluun

 

Olemme ideoineet sitä, miten lounasravintolat voisivat vastata ruuan take away -kysyntään mahdollisimman miellyttävästi ja kustannustehokkaasti. Yhä suurempi osa lounaista noudetaan jatkossakin työpisteille ja huolimatta rajoituksista take away -palvelut tulevat varmasti yleistymään kuluttajien keskuudessa. Ruuan noutopalveluissa kuluu suuri määrä roskaksi päätyviä kertakäyttöastioita. Niiden tilalle tarjoamme ekologisemman vaihtoehdon: kierrätettävät kestorasiat.

Uudet mocktail- ja boolireseptivideot ja vinkit tarjoiluun

 

TRB Akatemia esittää - katso uudet mocktail- ja boolireseptivideot ja vinkit tarjoiluun

Tutustu uusiin Monin-makusiirapeilla valmistettuihin mocktail- ja booliresepteihin, jotka ovat suomalaiseen makuun sopivia alkoholittomia kesän suosikkijuomia.

Meiltä nyt plexistä valmistetut pisarasuojat toimistoihin nopeasti ja vaivattomasti

 

Tilaa meiltä joko kirkkaat tai maitolasin väriset plexiratkaisut varmistaaksesi turvallisen työskentelyn toimistotiloissa. Pisarasuojat ovat kevyitä, kestäviä ja ne on helppo pitää puhtaana. Huolimatta plexin korkeudesta kirkkaalla plexillä valo pääsee läpi ja tila tuntuu yhtä avaralta kuin ennenkin. Lisätietoja malleista ja kooista: myynti@trb.fi tai puh. 09 454 2000.


Olemme täällä sinua varten myös poikkeusaikana

 

Palvelemme normaalisti kaikissa niin tilaprojekteihin kuin horeca-alan hankintoihin liittyvissä tarpeissa. Ota yhteyttä myynti@trb.fi tai puhelimitse 09 454 2000.