Lasten varma suosikkikaakao

MONIN MANSIKKAKAAKAO

Monin Mansikkakaakao maistuu takuulla lapsille ja lapsenmielisille. Siinä yhdistyvät mansikkajäätelön ja kaakaon herkulliset maut. Kyllähän mansikat ja suklaa maistuvat taivaalliselta yhdessä nautittuna! Monin Mansikkakaakao sopii koko perheelle, joten se on varmasti kylmänä talvipäivänä hiihtokansan mieleen. Se tuo myös ylellisen lisän hiihto- ja laskettelukeskuksen juomatarjontaan.

 

MONIN MANSIKKAKAAKAO

  • 4 cl MONIN Dark Chocolate Sauce/Tazza-kaakao (käytettäessä Tazzaa tarkista sekoitussuhde pakkauksesta)
  • 3 dl maito
  • 4 cl Monin Mansikkasiirappi

Kaada kuuma maito suklaakastikkeen päälle ja sekoita voimakkaasti. Lisää Mansikkasiirappi valmiin kaakaon joukkoon.

Koriste: Kermavaahto ja mansikat
 

MONIN Mansikkasiirappi on täynnä herkullisen makeaa mansikan makua. Se on todella monikäyttöinen tuote ja sillä onnistuvat monenlaiset cocktailit, mocktailit, lemonadet, pirtelöt ja smoothiet. Mansikkasiirappi sopii hienosti myös leivontaan ja jälkiruokiin, kuten jäätelön päälle.

Tuote on vegaaninen ja sisältää vain luonnollisia maku- ja väriaineita.

MONIN Dark Chocolate Sauce on erittäin korkealaatuinen ja täyteläinen suklaakastike, josta valmistat helposti herkullisen kaakaojuoman. Kastike on monikäyttöinen ja siinä maistuu voimakas aidon suklaan maku. Rakenne on kermainen ja pehmeä.

Tuote on vegaaninen ja sisältää vain luonnollisia maku- ja väriaineita.

LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: