Pehmeä ja viettelevä

PINK ROOIBOS

PINK ROOIBOS
  • 2 dl Lipton Rooibos -teetä (2 teepussia/2 dl vettä)
  • 4 cl mustaherukkamehutiiviste
  • Verigreipin kuorta
  • 2 cl Monin Rooibos -siirappi
  • 1,5 cl Monin Verigreippi -siirappi
 Koriste: Verigreipin kuorta
 

NICON VINKIT:

Pink Rooiboksen makumaailmaa voisi hyvin kuvailla pehmeäksi, aromaattiseksi ja vietteleväksi. Rooibos eli punapensas sisältää paljon antioksidantteja ja pähkinäistä makua. Sen kanssa toimivat hyvin punaiset marjat ja raikkaat sitrukset. Mustaherukka sisältää paljon vitamiineja ja on näin oiva pari Rooibokselle.

Terveellisen Rooiboksen hieman jopa pistävät aromit tarttuvat kielen päälle, jota mustaherukka pehmeänä ja hilloisena tasoittaa hiljalleen. Verigreipin kuori tuo juomaan kepeää kirpeyttä ja tasapainottaa hyvin tuhtia mustaherukkaa.

Kaada ensin kattilaan vesi ja laita siihen teepusseja hautumaan. Teetä ei saisi kiehauttaa, vaan yritä pitää seos max. 80 asteisena, ettei teestä tule liian kitkerää. Siivilöi valmis teejuoma ja lisää lasin pohjalle Monin siirappi tuomaan lisää buustia. Helppoa ja nopeaa.

LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: