ELINTARVIKKEET JA MIXERIT

Valikoimassamme on monia tunnettuja tuotemerkkejä, jotka ovat kehitetty vaativaan ammattikäyttöön. Niillä onnistut varmasti!


Monin makusiirapit, kastikkeet, pyret ja frappet

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa. Katso uudet suomalaiseen makuun kehitetyt Monin-reseptit, lue Nicon vinkit ja löydä parhaat mocktail-, cocktail-, kahvi- ja talven sesonkijuomaideat. Tutustu myös Monin-resepteihin maailmalta ja inspiroidu!

Korkealaatuiset Monin-tuotteet sopivat niin ammattikäyttöön kuin kotikeittiöönkin. Katso Monin-jälleenmyyjät.


Alain Milliat -premiummehut

Vaativaan makuun kehitettyjen Alain Milliat -premiummehujen ja nektariinien tuoksu, maku ja rakenne ovat huippuluokkaa. Niihin ei myöskään lisätä vettä eikä sokeria.

Three Cents -premiummixerit

Three Cents -premiummixerit kehitettiin käsityönä, kun ryhmä baarimestareita etsi täydellistä cocktail-mixeriä. Tuotteissa käytetään vain luonnollisia raaka-aineita, eivätkä ne sisällä keinotekoisia värejä tai lisäaineita.

Botanica-kuivahedelmät ja mausteet

Botanican kuivatutut hedelmät ovat erinomaisia cocktailien, mocktailien ym. juomien sekä ruokien koristelussa. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja niiden tuoksu, aromi sekä maku ovat huippuluokkaa.

Ota yhteyttä myyntiimme myynti@trb.fi tai puh. 09 454 2000, jos et löydä haluamaasi tuotetta sivuiltamme.