ELINTARVIKKEET JA MIXERIT

Valikoimassamme on monia tunnettuja tuotemerkkejä, jotka ovat kehitetty vaativaan ammattikäyttöön. Niillä onnistut varmasti!


Monin makusiirapit, kastikkeet, pyret ja frappet

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa. Katso uudet suomalaiseen makuun kehitetyt Monin-reseptit, lue Nicon vinkit ja löydä parhaat mocktail-, cocktail-, kahvi- ja talven sesonkijuomaideat. Tutustu myös Monin-resepteihin maailmalta ja inspiroidu!

Korkealaatuiset Monin-tuotteet sopivat niin ammattikäyttöön kuin kotikeittiöönkin.

Osta Monin-tuotteita täältä


Botanica-kuivahedelmät ja mausteet

Botanican kuivatutut hedelmät ovat erinomaisia cocktailien, mocktailien ym. juomien sekä ruokien koristelussa. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja niiden tuoksu, aromi sekä maku ovat huippuluokkaa.


Three Cents -premiummixerit

Three Cents -premiummixerit kehitettiin käsityönä, kun ryhmä baarimestareita etsi täydellistä cocktail-mixeriä. Tuotteissa käytetään vain luonnollisia raaka-aineita, eivätkä ne sisällä keinotekoisia värejä tai lisäaineita.