ELINTARVIKKEET JA MIXERIT

Monin makusiirapit, kastikkeet, pyret ja frappet

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa. Katso uudet suomalaiseen makuun kehitetyt Monin-reseptit, lue Nicon vinkit ja löydä parhaat mocktail-, kahvi- ja talven sesonkijuomaideat. Tutustu myös Monin-resepteihin maailmalta ja inspiroidu!

Alain Milliat -premiummehut

Vaativaan makuun kehitettyjen Alain Milliat -premiummehujen ja nektariinien tuoksu, maku ja rakenne ovat huippuluokkaa. Niihin ei myöskään lisätä vettä eikä sokeria.

Three Cents -premiummixerit

Three Cents -premiummixerit kehitettiin käsityönä, kun ryhmä baarimestareita etsi täydellistä cocktail-mixeriä. Tuotteissa käytetään vain luonnollisia raaka-aineita, eivätkä ne sisällä keinotekoisia värejä tai lisäaineita.