CASE / WPP

WPP Group on Lontoossa päämajaansa pitävä maailman suurin mainonnan sekä markkinointi- ja yritysviestinnän suuryritys, jonka omistuksessa on kymmeniä mainos-, markkinointikonsultointi- ja viestintätoimistoketjuja ja satoja yksittäisiä alan toimistoja ympäri maailmaa.

Yhteistyö WPP:n kanssa alkoi, kun konserniin kuuluvat Mirum, Pohjoisranta BCW ja GroupM muuttivat yhteisiin tiloihin Ruoholahteen.  Projektissa konsernin yhteiset aula- ja kokoustilat sekä työskentelytilat uusittiin kokonaan yritysten tarpeisiin sopiviksi. Yhteistyökumppanina TRB:een lisäksi oli designtoimisto KOKO3. TRB vastasi projektinhallinnasta, valittujen kalusteiden ja tekstiilien etsimisestä ja tilaamisesta sekä logistiikasta ja asennuksesta. Reaaliaikainen budjetinhallinta auttoi tekemään realistisia valintoja koko projektin ajan. 

TRB valittiin yhteistyökumppaniksi, koska asiakas halusi hyödyntää TRB:een tarjoamaa Suomen laajinta valikoimaa kalusteita, valaisimia ja tekstiilejä. Lisäksi haluttiin myös varmistua siitä, että tuotteet on hankittu kustannustehokkaasti ja asiakkaan budjetin mukaisesti. Yhteistyö sujui mutkattomasti, sillä TRB:een kanssa kommunikointi oli helppoa ja tarvittavat muutokset hoituivat vaivattomasti. Tiukka aikataulu asennuksille ja samalla poikkeuksellinen kevät toimitusten suhteen toivat lisähaastetta projektille. TRB:een joustava palvelu ja toimiminen "luotettuna neuvonantajana", auttoivat kuitenkin ratkaisevasti projektin valmistumisessa asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

 


Referenssit