Karamellin ja kahvin uskomaton yhdistelmä

VIETNAMILAINEN KAHVI

VIETNAMILAINEN KAHVI
  • 14 g Crema Espresso -kahvia
  • 2 cl sokeriton Monin Caramel -siirappi
  • 1 dl kondensoitu maito
  • 2 dl kylmää vettä
 

NICON VINKIT:

Perinteinen Vietnamilainen Kahvi valmistetaan erityisellä AeroPress suodattimella, joka laitetaan kupin päälle. Kahvin valuminen suodattimen läpi kestää 3-5 min., joten mikään hätäisen juoma tämä kahvi ei ole. Juoman voi nauttia joko kuumana tai kylmänä. Jos lämpötilasta ei ole erikseen puhetta, tuodaan kahvin oheen lasillinen jäitä. Tällöin valmiin kahvin voi kaataa jäiden päälle, mikäli haluaa nauttia juomansa kylmänä. Muussa tapauksessa juoman voi juoda kuumana suoraan kupista.

Kondensoitu maito tuo juomalle karkkimaisen maun ja kinuskimaisen rakenteen. Jäillä tarjoiltuna Vietnamilainen Kahvi on fantastinen jälkiruokajuoma. 

Saat todella pehmeän lopputuloksen, kun painat kahvin AeroPressin läpi. Ennen kahvin jauhamista kannattaa liottaa paperifiltteri veden alla, sillä näin kahvi suodattuu paremmin.

AeroPress on aivan omanlaisensa kahvinvalmistusväline, joka on saavuttanut suuren suosion kahvinharrastajien keskuudessa. Valmistusprosessin lopputuloksena saat samettisen pehmeää kahvia, joka yksinkertaisesti maistuu todella hyvältä.

LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: