TRB ON TILAPROJEKTIEN JA MAAHANTUONNIN AMMATTILAINEN

Hoidamme kolmen vuosikymmenen kokemuksella projektinhallinnan ja budjetoinnin sekä suunnitelmien ja kustannusarvion mukaisten kalusteiden etsimisen, maahantuonnin, varastoinnin ja asennuksen.

Lisäksi olemme Suomen suurimpia kattaus-, keittiö- ja baaritarvikkeiden toimittajia. Toimiessasi TRB:n kanssa saat kaikki tilaasi tarvitsemasi tuotteet yhdeltä toimittajalta.


30 VUODEN KOKEMUS

Haluamme tuoda projektinjohtamiskokemuksemme, runsaat yhteistyökontaktimme ja vahvan tavarantoimittajataustamme asiakkaittemme käyttöön. 30 vuoden aikana olemme olleet mukana toteuttamassa suurta ja pientä, rakentamassa täysin uutta ja päivittämässä vanhaa – aina aikataulusta ja budjetista kiinni pitäen. Asiakkaittemme mukaan olemme tehokkaan toimintamallimme ansiosta pystyneet merkittävästi alentamaan projektien kokonaiskustannuksia.

MENESTYKSEMME SYNTYY ASIAKKAITTEMME MENESTYKSESTÄ

Jokainen uusi tilaprojekti lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeiden kartoituksesta. Työtämme ohjaa tahto auttaa asiakkaamme kohti tavoitteitaan. Uskomme rehellisyyteen, emmekä tyydy oikopolkuihin tai riittävän hyvään: oli projekti iso tai pieni, on TRB:lle kunnia-asia etsiä se kaikista sopivin ratkaisu.

KONTAKTIMME KÄYTÖSSÄSI

30 vuotta erilaisten tilaprojektien parissa toiminut TRB on tehnyt yhteistyötä lukuisten suunnittelutoimistojen ja rakennusliikkeiden kanssa. Edustamme tällä hetkellä satoja tuotemerkkejä ympäri maailman. Olemme aina valmiita myös laajentamaan yhteistyöverkostoamme voidaksemme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun.

PERHEYRITYS TOISESSA POLVESSA

T. R. Björkbom-Trading Oy on 1988 perustettu perheyritys. Tällä hetkellä yrityksen toiminnasta vastaavat toisessa sukupolvessa John ja Christian Björkbom. Asiakkaittemme henkilökohtainen ja kokonaisvaltainen palvelu on meille sydämen asia.