CASE / BREAK SOKOS HOTEL KOLI KYLÄ

Uusi hotelli Break Sokos Hotel Koli Kylä valmistui kesällä 2023 ja se sijaitsee nimensä mukaisesti, aivan Kolin kylän keskellä ja kansallispuiston portilla. Tässä lämminhenkisessä hotellissa on kansallispuistomaiseman idylliä henkivä tunnelma. Hotelli rakennettiin todelliseen tarpeeseen, sillä majoituskapasiteettiä oli välttämätöntä kasvattaa lisääntyneen majoittujamäärän vuoksi.

Trb otettiin projektiin mukaan sen jo ollessa hyvän matkaa käynnissä. Palvelukokonaisuudestamme kasattiin laaja paketti asiakkaalle, jotta asiakkaan aikaa säästyisi mahdollisimman paljon. Yhteistyö asiakkaan hankkiman urakoitsijan, kaikkien kalustetoimittajien sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa jatkui saumattomasti Trb:n liityttyä projektiin. Kohteen suunnittelijana toimi ARCO Architecture Company.

Trb:n tehtävänä oli kilpailuttaa suunnittelijan suunnitelman mukaiset tuotteet, hakea vaihtoehtoisia tuotteita, hankkia, varastoida ja asennuttaa yleistilojen irtokalusteet ja valaisimet. Asiakkaan valitseman paikallisen puusepän kautta hankittiin lisäksi kustomoituja irtokalusteita. Puuta haluttiin käyttää paljon materiaalina, sillä se sopii hyvin kansallismaisemaan.

Hankintoja tehtiin sekä asiakkaan että Trb:n toimesta ja kaikki tuotteet pystyttiin helposti liittämään yhdelle työskentelypohjalle Trb:n projektinhallintaohjelmaan Trb Tooliin. Näin säästyi reilusti aikaa ja lisäksi vältyttiin päällekkäisyyksiltä ja väärinymmärryksiltä. Trb Toolin avulla projektin pyörittäminen oli vaivatonta ja se mahdollisti mm. sen, että kaikista asennettavista tuotteista saatiin toimitettua asennuslistat kootusti asentajille.

Asiakas hyötyi merkittävästi siitä, että Trb oli aktiivisesti läsnä kohteessa ja helposti saavutettavissa. Yhteistyö ja kommunikointi asiakkaan kanssa oli avointa ja mutkatonta. Vaikka Trb liittyi projektiin sen jo ollessa käynnissä, pysyivät langat tiukasti Trb:n käsissä ja projekti hallinnassa.

Tilaprojekti tulossa? Askarruttaako kustannukset ja aikataulu? Pyydä tarkka kokonaisvaltainen budjetti ja projektisuunnitelma myynti@trb.fi tai 09-4542000

Referenssit