Täydellinen juoma Mojiton ystäville

MONIN COLD BREW MOJITO

-
MONIN COLD BREW MOJITO
  • 1,5 cl Monin Passionsiirappi
  • 1,5 cl Monin Valkosuklaasiirappi
  • 3 cl Limemehua
  • 4 cl Cold Brew kahvia
  • Tonic-vettä

Koristelu: Mintunlehtiä

Kerro asiakkaille tästä herkullisesta kahvijuomasta! Lataa käyttöösi valmis Cold Brew Mojito -menu, jonka voit tulostaa esim. suoraan A5/A4 -kokoiseen pöytästandiin.

Lataa tiedosto

Täytä alla olevat kentät, niin voit ladata tiedoston. 

NICON VINKIT:

Cold Brew Mojito on täydellinen sinulle, jonka suosikkijuoma on Mojito! Mojitossa tärkeitä elementtejä ovat raikas mintun tuoma maku ja sitruksen tuoma happo. Kun yhdistetään kahvi klassiseen cocktailiin, täytyy miettiä sitä, miten kahvin saa maistumaan myös raikkaalta. Passionin ja valkosuklaan yhdistelmästä tulee mieleen joku herkullinen jälkiruoka kahvin kera tarjoiltuna.Tästä syntyy täydellinen after work -juoma, kun kuuma kahvi ei enää maistu, mutta olisi kuitenkin ihanaa saada virtaa loppupäivään.

LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: