Kepeä ja kipakka

GINGER YUZU

GINGER YUZU
  • 2 dl Lipton Ginger & Lemon tee
  • 4 cl Monin Yuzu -pyre
  • 1 cl Monin Falernum -siirappi
  • 2 cl tuorepuristettua limemehua
 Koriste: inkivääri ja limerengas
 

NICON VINKIT:

Tässä juomassa maistuvat ehdottomasti Aasian hienoimmat ja raikkaimmat maut. Inkivääri, yuzu, greippi ja rosmariini muodostavat yhdessä kepeän, mutta kipakan makumaailman. Mitä kylmemmän juomasta saa, sitä tasapainoisempi ja hienostuneempi on lopputulos. Juoma toimii hyvin myös kuumana. Lämpimänä nautittuna inkivääri ja rosmariini tuovat lämmitystä kurkunpäähän ja kylmänä taas sitruksien raikkaus pääsee paremmin oikeuksiinsa. Kylmää juomaa tehdessä kannattaa teeseos jäähdyttää jääkaapissa ennen juoman tekemistä, koska lämmin tee sulattaa kylmät jääpalat todella nopeasti ja vesittää juoman. Ravistimena käy hienosti vaikkapa proteiinisheikkeri tai tyhjä hillopurkki tms.

Yuzu on kiinalainen sitrushedelmä, Euroopassa ei vielä kovinkaan tunnettu, mutta muistuttaa greipin ja mandariinin sekoitusta. Japanissa sitä käytetään kylpyveden seassa, minkä uskotaan lisäävän verenkiertoa ja estävän vilustumista. Nykyään Yuzu on erittäin suosittu aasialaisessa ruuanlaitossa.LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: