Salaisuus piilee inkiväärissä

MONIN GINGER LATTE

MONIN GINGER LATTE
  • 2 cl Monin Inkiväärisiirappi
  • 30 cl Vaahdotettua maitoa
  • Tuplaespresso
  • Valkosuklaakerma

Koristelu: tuore inkivääri

Kerro asiakkaille tästä herkullisesta kahvijuomasta! Lataa käyttöösi valmis Ginger Latte -menu, jonka voit tulostaa esim. suoraan A5/A4 -kokoiseen pöytästandiin.

 

NICON VINKIT:

Ginger Latten salaisuus on inkivääri, joka sopii erittäin hyvin kuumiin kahvijuomiin. Inkivääri on erittäin monipuolinen ja terveellinen raaka-aine. Sen kaveriksi sopii lempeä valkosuklaalla maustettu kermavaahto.

Klassiset Latte Macchiatot ovat erittäin suosittuja kuumia juomia ja niitä on helppo maustaa erilaisilla makusiirapeilla.

Helppokäyttöinen kermasifoni mahdollistaa kerman maustamisen helposti Monin makusiirapeilla. Lisää 2 dl:aan kermaa 2 cl makusiirappia. Kerma ja siirappi pitää sekoittaa lusikalla ennen sifoniin kaatamista. Sifoniin ladataan kermapatruuna ja sitä ravistetaan voimakkaasti. Laita sen jälkeen sifoni jääkaappiin kylmään. Kerma jähmettyy n. 3-4:ssä tunnissa.

LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: