Ihan kuin appelsiinisuklaakakku

MONIN COLD BREW CAKE

-
MONIN COLD BREW CAKE
  • 1 cl Monin Appelsiinisiirappi
  • 2 cl Monin Brownie-siirappi
  • 2 cl Limemehua
  • 4 cl Cold Brew -kahvi
Koristelu: appelsiininkuori

Kerro asiakkaille tästä herkullisesta kahvijuomasta! Lataa käyttöösi valmis Cold Brew Cake -menu, jonka voit tulostaa esim. suoraan A5/A4 -kokoiseen pöytästandiin.

Lataa tiedosto

Täytä alla olevat kentät, niin voit ladata tiedoston. 

NICON VINKIT:

Cold Brew Cake on juoma, joka sopii erinomaisesti brunssille, aamupalalle tai jälkiruuaksi. Se on kuin appelsiinisuklaakakku. Mieleen juolahtaa mummola ja uunituore leivos, jossa appelsiinin raikkaus ihastuttaa. Niinkuin kaikissa kylmissä juomissa, on happo tässäkin tärkeässä roolissa. Limen mehua on käytetty tuomaan raikkautta ja korostamaan appelsiinin makua. Suklaakastike lasin sisäreunoilla tuo juomaan täyteläisyyttä ja brownien tyypillistä rakennetta.

LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: