Perinteisen Minttukaakaon legendaarisempi versio

MONIN MINTTUKAAKAO

MONIN MINTTUKAAKAO
  • 4 cl Monin Dark Chocolate -suklaakastike tai Tazza kaakaojuomatiiviste (tarkista sekoitussuhde Tazza-pakkauksesta)
  • 4 cl Monin Frosted Mint -siirappi
  • 3 dl maito
  • 2 dl kuohukerma
  • 2 cl Monin Frosted Mint -siirappi (kerman joukkoon)
Koriste: Tuore minttu
 

NICON VINKIT:

Minttukaakao on perinteisen juoman vielä legendaarisempi versio, Monin Frosted Mint -siirapilla höystettynä. Sanansa mukaisesti Frosted Mint -efekti on jäätävä; kuin kurkkupastillissa, raikas ja lämmin. Tätä on pakko maistaa!

Voit korostaa mintun makua maustamalla myös kermavaahdon Monin Frosted Mint -siirapilla ja lopuksi koristella juoman vielä tuoreilla mintun lehdillä.

Kaikki MONIN Kaakaot on valmistettu MONIN Dark Chocolate -kastiketta käyttäen. Kastike on helppokäyttöinen ja säilyy avattuna jääkaapissa pitkään. Kaakaot on myös helppo maustaa ja ne maistuvat niin aikuisille kuin lapsillekin.

LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: