Perinteisen Minttukaakaon legendaarisempi versio

MONIN MINTTUKAAKAO

MONIN Minttukaakao on perinteisen juoman vielä legendaarisempi versio, Monin Frosted Mint -siirapilla höystettynä. Sanansa mukaisesti Frosted Mint -efekti on jäätävä; kuin kurkkupastillissa, raikas ja lämmin. Monin Minttukaakao sopii koko perheelle, joten se on varmasti hiihtokansan mieleen. Se tuo myös ylellisen lisän hiihto- ja laskettelukeskuksen juomatarjontaan.

 
MONIN MINTTUKAAKAO
  • 4 cl Monin Dark Chocolate -suklaakastike tai Tazza kaakaojuomatiiviste (tarkista sekoitussuhdeTazza-pakkauksesta)
  • 4 cl Monin Frosted Mint -siirappi
  • 3 dl maito
  • 2 dl kuohukerma
  • 2 cl Monin Frosted Mint -siirappi (kerman joukkoon)

Kaada kuuma maito suklaakastikkeen päälle ja sekoita voimakkaasti. Lisää Frosted Mint -siirappi valmiin kaakaon joukkoon.

Koriste: Kermavaahto (maustettu Frosted Mint -siirapilla) ja tuore minttu
 

NICON VINKIT:

Voit korostaa mintun makua maustamalla myös kermavaahdon Monin Frosted Mint -siirapilla ja lopuksi koristella juoman vielä tuoreilla mintun lehdillä.

Kaikki MONIN Kaakaot on valmistettu MONIN Dark Chocolate -kastiketta käyttäen. Kastike on helppokäyttöinen ja säilyy avattuna jääkaapissa pitkään. Kaakaot on myös helppo maustaa ja ne maistuvat niin aikuisille kuin lapsillekin.

MONIN Frosted Mint siirappi on nimensä mukaisesti jäätävän herkullinen. Saat sillä raikkaan ja virkistävän mintun maun juomiisi. Parhaimmillaan Frosted Mint on yhdistettynä suklaan makuihin. Niinpä se on nappivalinta perinteiseen Minttukaakaoon varsinkin, jos haluat nauttia sen alkoholittomana. Frosted Mint -siirapilla saat aikaan myös monenlaisia cocktaileja, mocktaileja sekä raikkaita lemonadeja.

Tuote on vegaaninen ja sisältää vain luonnollisia maku- ja väriaineita.

MONIN Dark Chocolate Sauce on erittäin korkealaatuinen ja täyteläinen suklaakastike, josta valmistat helposti herkullisen kaakaojuoman. Kastike on monikäyttöinen ja siinä maistuu voimakas aidon suklaan maku. Rakenne on kermainen ja pehmeä.

Tuote on vegaaninen ja sisältää vain luonnollisia maku- ja väriaineita.

LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: