Raikas havajilainen kahvin sekä ananaksen, mangon ja appelsiinin yhdistävä jääkahvijuoma

MONIN ALOHA FRAPPE

MONIN ALOHA FRAPPE
  • 4 cl Monin Ananassiirappi
  • 2 cl kermaa
  • 4 cl Kaurajuoma Appelsiini Mango
  • Tuplaespresso
  • Kermavaahtoa

Koristelu: Belgian Woffeli

Kerro asiakkaille tästä herkullisesta kahvijuomasta! Lataa käyttöösi valmis Aloha Frappe -menu, jonka voit tulostaa esim. suoraan A5/A4 -kokoiseen pöytästandiin.

Lataa tiedosto

Täytä alla olevat kentät, niin voit ladata tiedoston. 

NICON VINKIT

Aloha Frappe on raikas havajilainen kahvin sekä ananaksen, mangon ja appelsiinin yhdistävä jääkahvijuoma. Kahvin makuprofiili sopiikin erittäin hyvin erilaisten hedelmien ja marjojen kanssa. Juoma kannattaa valmistaa blenderissä ja koristella halutessaan kermavaahdolla.

Frappe on jääkahvijuoma, joka sisältää kahvia, jäitä, maitoa ja makusiirappia. Useimmat Frappet ovat maustettu suklaalla tai pähkinällä, vaikka mahdollisuuksia on rajattomasti.

LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: