IHANA YHDISTELMÄ POPCORN JA MANGO KRUUNAA VAIKKAPA LASTENJUHLAT

MONIN POP BOOLI

Jännittävä uusi juomaelämys nyt ilman pisaraakaan alkoholia.

MONIN POP BOOLI

Ainekset:

  • 1 dl Monin Mangopyre
  • 1 dl Monin Popcornsiirappi
  • 2 dl Monin Lime Rancho
  • 1 dl Verigreippimehu
  • 3 dl Vichy-vesi
Koristelu: Popcorn
 

NICON VINKIT:

Popcorn ja mango…mikä ihana yhdistelmä. Popcornin öljyinen ja paahteinen maku saa kaverikseen raikkaan ja makean mangon. Boolissa käytetään 1/2/3 -suhdetta: 1dl makeaa siirappia, 2dl sitruunaa tai muuta happoa ja 3dl mehua/pyrettä. Booli pidennetään vichyllä ja makukuohulla.

Tämä juoma on suhteellisen makea ja soveltuu hyvin esim. lastenjuhlissa tarjottavaksi. Happoa lisäämällä ja kuohujuomalla pidentämällä juomasta saa halutessaan aikuismaisemman version.

LAAJA VALIKOIMA MONIN MAKUSIIRAPPEJA, KASTIKKEITA JA FRAPPEJA

Ranskalainen Monin valmistaa erinomaisia makusiirappeja jo yli 100 vuoden kokemuksella. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja drinkkeihin, kahvijuomiin ja leivontaan. Valikoiman laajuus ja tuotteiden helppokäyttöisyys takaavat laadukkaan ja nopean palvelun niin ravintolassa kuin kahvilassa.

Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdit uusia juomaelämyksiä nyt myös alkoholitonta vaihtoehtoa kaipaileville. Terveellisyys on yhä suurempi trendi tänä päivänä ja varsinkin nuoremmassa kohderyhmässä alkoholittomat drinkit ”mocktailit” ovat merkittävässä roolissa.

 Monin jälleenmyyjät


KULUTTAJAT:

Osasta K-ketjun ruokakauppoja sekä


HORECA-ammattilaiset: