PROJEKTINHALLINTA

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, JOKA TUNTEE JA NÄYTTÄÄ TIEN.

TRB:n projektinhallintapalvelut takaavat, että tilahankkeellasi on yksi kokenut vetäjä, jonka varmoista käsistä eivät langat lipsu. Vastaamme halutessasi kaikesta aikataulutuksesta budjetointiin, tuotteiden tilaamisesta niiden asennukseen.

Vaivattomimmin projektin koordinointi käy silloin, kun olemme mukana hankkeen alusta asti. Mitä aikaisemmassa vaiheessa saamme projektin hoitaaksemme, sitä paremmin pystymme hallinnoimaan budjettia ja aikataulua, välttämään päällekkäisyyksiä ja ylimääräisiä kustannuksia.

Olemme kuitenkin valmiita astumaan remmiin missä vaiheessa tahansa: tartumme varmalla otteella myös keskeneräisiin projekteihin.

 

CASE / FAZER

Fazer otti T.R.Björkbom-Trading Oy:n yhteistyökumppaniksi Vantaan pääkonttorinsa uudistusprojektiin valitsemaan kalusteita, valaisimia, tekstiilejä ja muita sisustustuotteita. TRB:ltä odotettiin kustannustehokkaita budjetin mukaisia ratkaisuja. TRB etsi, tilasi ja toimitti asiakkaalleen kaikki sisustusratkaisut paikoilleen asennettuina. TRB vastasi budjetti- ja aikataulusuunnitelmiin niille asetettujen vaatimusten mukaisesti. Myös tilan ja sisustuksen toteutus vastasi sille asetettua laatutasoa, ja lopputulos oli asiakkaan suunnitelmien mukainen.

Asiakkaan tavoite oli löytää yhteistyökumppani, jonka kanssa tilan toteutus voitaisiin toteuttaa budjetin, aikataulun ja suunnitelmien mukaisesti. Sekä työn tilaajalle että asiakkaille oli tärkeää sisustuksen käytännöllisyys, kestävyys ja viihtyvyys. Nämä tavoitteet toteutuivat hyvin yhteistyössä TRB:n kanssa.