TUOTTEET

YHDISTÄVÄNÄ TEKIJÄNÄ LAATU.

TRB edustaa satoja luotettavia ja laadukkaita kaluste-, valaisin- ja tekstiilivalmistajia ympäri maailmaa. Etsimme projektisi tyyliin ja budjettiin sopivat tuotteet, selvitämme hinnat ja toimitukset.

Olemme myös yksi Suomen johtavia astioiden sekä baari-ja ravintolatarvikkeiden toimittajia. Autamme löytämään ravintolasi konseptia parhaalla tavalla tukevat astiat, varustamme baarisi ja toimitamme tarjoilu-ja valmistusastiat. Tutustu myös horeca-alan ammattilaisille tarkoitettuun verkkokauppaamme!

 

CASE / MICROSOFT FLUX

Helsingin Korkeavuodenkadulla sijaitseva Microsoft Flux on nouseville yrityksille tarkoitettu innovatiivinen startup-keskus. TRB pyydettiin Fluxin suunnitteluprojektiin mukaan heti hankkeen ensimetreillä.

TRB toimi alusta alkaen asiakkaan ja muiden projektin osapuolien välisenä yhteyshenkilönä. Suunnittelutoimiston tullessa mukaan oli suunnittelijoilla heti käytössään huolella laadittu, realistinen budjetti. Selkeän vastuunjaon ansiosta suunnittelutoimisto sai koko projektin ajan rauhassa keskittyä suunnitteluun. TRB vastasi projektin budjetista ja aikataulutuksesta sekä kaikkien tuotteiden tilauksesta, maahantuonnista ja asentamisesta.