MONIN PIPARKAKKU GLÖGI
  • 3 dl Puolukkaglögi, lämmin (katso erillinen resepti alta)
  • 1 cl Monin Piparkakkusiirappi
 Koriste: joulupipari ja rusinat

ITSE TEHTY PUOLUKKAGLÖGI
  • 1,5 dl puolukkamehutiiviste
  • 3 palaa appelsiininkuorta
  • 2 tl jauhettu anis
  • 3 tl jauhettu kaneli
  • 10 kpl kokonainen neilikka
  • 1 tl vaniljasokeri
  • 1 dl Monin Brown Sugar -siirappi
  • 0,5 tl kardemumma
  • 0,5 tl muskottipähkinä
  • 0,5 l alkoholiton punaviini 
Kaada kattilaan puolukkamehu ja lisää sokeri ja mausteet. Kiehauta seos ja ota pois liedeltä. Lisää punaviini ja sekoita tasaiseksi. Anna vetäytyä kattilassa n. 30 min ja siivilöi glögi.