NICON VINKIT:

Choco Laku on kaakaopohjainen, makunystyrät valloilleen saava, lakritsin ja suklaan yhdistävä talven suosikkijuoma. Juoman kruunaa lakritsin ja suklaan makupariksi erinomaisesti soveltuva vadelmakerma.

Maito ja lakritsipulveri kannattaa sekoittaa ensin keskenään kylmänä. Lämpimässä maidossa jauhe ei liukene tarpeeksi hyvin. Lämmitä maito kattilassa tai mikrossa. Maidon voi halutessaan korvata kaura- tai mantelimaidolla.

Kermavaahdon maustaminen on helppoa. Lisää vain 2 dl kermaa ja 2 cl Monin Vadelmasiirappia ja vatkaa. Voit valmistaa kerman myös sifonissa kermapatruunaa käyttäen. Juoman voi koristella vaikkapa lakukarkeilla.

Kaikki MONIN Kaakaot on valmistettu MONIN Dark Chocolate -kastiketta käyttäen. Kastike on helppokäyttöinen ja säilyy avattuna jääkaapissa pitkään. Kaakaot on myös helppo maustaa ja ne maistuvat niin aikuisille kuin lapsillekin.