NICON VINKIT:

Perinteinen Vietnamilainen Kahvi valmistetaan erityisellä AeroPress suodattimella, joka laitetaan kupin päälle. Kahvin valuminen suodattimen läpi kestää 3-5 min., joten mikään hätäisen juoma tämä kahvi ei ole. Juoman voi nauttia joko kuumana tai kylmänä. Jos lämpötilasta ei ole erikseen puhetta, tuodaan kahvin oheen lasillinen jäitä. Tällöin valmiin kahvin voi kaataa jäiden päälle, mikäli haluaa nauttia juomansa kylmänä. Muussa tapauksessa juoman voi juoda kuumana suoraan kupista.

Kondensoitu maito tuo juomalle karkkimaisen maun ja kinuskimaisen rakenteen. Jäillä tarjoiltuna Vietnamilainen Kahvi on fantastinen jälkiruokajuoma. 

Saat todella pehmeän lopputuloksen, kun painat kahvin AeroPressin läpi. Ennen kahvin jauhamista kannattaa liottaa paperifiltteri veden alla, sillä näin kahvi suodattuu paremmin.

AeroPress on aivan omanlaisensa kahvinvalmistusväline, joka on saavuttanut suuren suosion kahvinharrastajien keskuudessa. Valmistusprosessin lopputuloksena saat samettisen pehmeää kahvia, joka yksinkertaisesti maistuu todella hyvältä.