NICON VINKIT:
Marjaisa ja ihanan kirpakka kesäinen booli. Booleissa yleisesti käytetty 1/2/3 -suhde toimii tässäkin loistavasti. Mittayksikkönä käytetään 1 litraa, jolloin ainesosien määrät on helppo kertoa aina astian koon mukaan. Siis litraa kohden 1dl jotain makeaa, tässä tapauksessa grenadiinia. 2dl jotain hapanta/happoa esim. sitruunaa. 3dl jotain mehua pidentäjäksi tai täydentäjäksi esim. pyre/sose.
Lopuksi lisätään jäät ja viimeistellään vielä jollain kuplivalla kuohujuomalla tai vichyllä.
JÄÄVINKKI: booleihin kannattaa pakastaa isoja jääpaloja, jotta ne eivät laimenna boolia niin nopeasti. Jääkimpaleiden sisälle saa myös helposti laitettua esim. marjoja tai hedelmiä, kun laittaa ne astiaan veden mukana ennen pakastimeen laittoa.
GLÖGIPOHJAISET JUOMAT
MONIN APRIKOOSI OMENAGLÖGI
MONIN FALERNUM OMENAGLÖGI
MONIN PIPARKAKKU GLÖGI
MONIN VADELMA GLÖGI
MONIN GLÖGI TONIC
MONIN WINTER SPICE GLÖGI
KAAKAOPOHJAISET JUOMAT
TEEPOHJAISET JUOMAT
MOCKTAILIT
MONIN BASIL MASH -MOCKTAIL
MONIN ORANGE SPRITZ -MOCKTAIL
MONIN SALTY BERRY -MOCKTAIL
MONIN RHUBARB SPARK -MOCKTAIL
MONIN PÄÄRYNÄPENSAS -MOCKTAIL
MONIN MUSTIKKAMETSÄ-MOCKTAIL
MONIN MALOMA-MOCKTAIL
MONIN HUGOLINA-MOCKTAIL
MONIN ELDER FIZZ -MOCKTAIL
MONIN BLOSSOM TEA -MOCKTAIL
MONIN TYRNI SOUR -MOCKTAIL
LEMONADE
BOOLIT
COCKTAILIT
COLD BREW -KAHVIDRINKIT
ESPRESSOPOHJAISET JUOMAT
HAZELNUT LATTE MACCHIATO
MONIN BLACKBERRY MACCHIATO
MONIN CHERRY MOCCA
MONIN GINGER LATTE
VIETNAMILAINEN KAHVI
LÖFBERGS ICE PIPARKAKKU
LÖFBERGS ICE WINTER SPICE
MONIN PUMPKIN SPICE LATTE