NICON VINKIT:

Marjaisa ja ihanan kirpakka kesäinen booli. Booleissa yleisesti käytetty 1/2/3 -suhde toimii tässäkin loistavasti. Mittayksikkönä käytetään 1 litraa, jolloin ainesosien määrät on helppo kertoa aina astian koon mukaan. Siis litraa kohden 1dl jotain makeaa, tässä tapauksessa grenadiinia. 2dl jotain hapanta/happoa esim. sitruunaa. 3dl jotain mehua pidentäjäksi tai täydentäjäksi esim. pyre/sose.

Lopuksi lisätään jäät ja viimeistellään vielä jollain kuplivalla kuohujuomalla tai vichyllä.

JÄÄVINKKI: booleihin kannattaa pakastaa isoja jääpaloja, jotta ne eivät laimenna boolia niin nopeasti. Jääkimpaleiden sisälle saa myös helposti laitettua esim. marjoja tai hedelmiä, kun laittaa ne astiaan veden mukana ennen pakastimeen laittoa.