NICON VINKIT:
Idea tähän juomaan on suoraan mustikkasorbetti jälkiruoasta ja tätä juomaa voikin hyödyntää myös jälkiruokana. Kahvisiirappi tuo täyteläisyyttä mustikkaan ja kardemumma tuo houkuttelevaa mausteisuutta. Tässäkin on huomioitava, ettei kardemummaa lisää liikaa. Juoma kuuluu valmistaa blenderillä, jotta siihen saadaan jäähilemäinen koostumus.
Juomaan voi lisätä kaveriksi lusikan.
GLÖGIPOHJAISET JUOMAT
MONIN APRIKOOSI OMENAGLÖGI
MONIN FALERNUM OMENAGLÖGI
MONIN PIPARKAKKU GLÖGI
MONIN VADELMA GLÖGI
MONIN GLÖGI TONIC
MONIN WINTER SPICE GLÖGI
KAAKAOPOHJAISET JUOMAT
TEEPOHJAISET JUOMAT
MOCKTAILIT
MONIN BASIL MASH -MOCKTAIL
MONIN ORANGE SPRITZ -MOCKTAIL
MONIN SALTY BERRY -MOCKTAIL
MONIN RHUBARB SPARK -MOCKTAIL
MONIN PÄÄRYNÄPENSAS -MOCKTAIL
MONIN MUSTIKKAMETSÄ-MOCKTAIL
MONIN MALOMA-MOCKTAIL
MONIN HUGOLINA-MOCKTAIL
MONIN ELDER FIZZ -MOCKTAIL
MONIN BLOSSOM TEA -MOCKTAIL
MONIN TYRNI SOUR -MOCKTAIL
LEMONADE
BOOLIT
COCKTAILIT
COLD BREW -KAHVIDRINKIT
ESPRESSOPOHJAISET JUOMAT
HAZELNUT LATTE MACCHIATO
MONIN BLACKBERRY MACCHIATO
MONIN CHERRY MOCCA
MONIN GINGER LATTE
VIETNAMILAINEN KAHVI
LÖFBERGS ICE PIPARKAKKU
LÖFBERGS ICE WINTER SPICE
MONIN PUMPKIN SPICE LATTE