SVE T.R.BJÖRKBOM-TRADING

är en multitalang när det gäller utvecklingen av lokalitetsprojekt och koncept. TRB har sammanlänkat konsultations- och importtjänsterna redan i 30 års tid.

Vi är en ödmjuk men ambitiös partner – och vi stödjer våra kunden genom alla faser i projektet. Vi lovar att vi upprätthåller hederliga tjänster och gedigen branschkännedom.

Med trettio års erfaren tar vi hand om projektförvaltningen och budgeteringen samt om letandet efter möbler som är i enlighet med planerna och kostnadsberäkningen, dessutom tar vi hand om importen, förvaringen och monteringen. Förutom att vi importerar möbler, så är vi en av Finlands största leverantörer av duknings-, köks- och bartillbehör. När du arbetar tillsammans med TRB får du alla produkter som du behöver till din lokal från en leverantör.


30 ÅRS ERFARENHET

Vi vill tillhandahålla våra projektförvaltningserfarenheter, vårt stora antal samarbetskontakter och vår starka varuleverantörsbakgrund till våra kunders förfogande. Under 30 år har vi varit med och genomfört stora och små projekt, varit med och byggt helt nytt och uppdaterat gammalt – och hållit i tidtabellen och budgeten. Enligt våra kunder har vi tack vare vår effektiva verksamhetsmodell märkbart kunnat sänka projektens totala kostnader.

VÅR FRAMGÅNG UPPSTÅR UR VÅRA KUNDERS FRAMGÅNG

Varje nytt lokalitetsprojekt startar med kartläggningen av kundens behov. Vårt arbete styrs av viljan att hjälpa kunden att nå sina mål. Vi tror på ärlighet, och vi nöjer oss inte med genvägar eller tillräckligt bra: oavsett om projektet är litet eller stort, så är det en hederssak för TRB att ta fram den absolut bästa lösningen.  

VÅRA KONTAKTER FINNS TILL DITT FÖRFOGANDE

TRB, som i 30 år har arbetat med olika lokalitetsprojekt, har samarbetat med ett stort antal planeringsbyråer och byggföretag. För närvarande representerar vi hundratals produktmärken runtom i världen. Vi är alltid redo att också utvidga vårt samarbetsnätverk för att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga lösningen..

ETT FAMILJEFÖRETAG I ANDRA GENERATIONEN

T. R. Björkbom-Trading Oy är ett år 1988 grundat familjeföretag. För närvarande ansvarar, i andra generationen, John och Christian Björkbom för företagets verksamhet. Det är för oss en hjärtesak att erbjuda en personlig och helomfattande tjänst åt våra kunder.