MONIN - INNOVATIIVISIA JUOMARATKAISUJA

Ranskalainen Monin on maailman johtava makusiirappien valmistaja ja Monin-makusiirappeja myydään yli 150  maassa. 

Sarjaan kuuluu yli 150 makua ja se sisältää laajan valikoiman sokerittomia tai matalasokerisia, vegaanisia ja orgaanisesti tuotettuja tuotteita. Lisäksi Monin valmistaa korkealaatuisia kastikkeita, pyreitä ja frappeja. Laajasta valikoimasta löytyy paljon makuja niin alkoholittomiin kuin alkoholia sisältäviin drinkkeihin, kahvijuomiin, jälkiruokiin tai vaikkapa leivontaan.


Yli 100 vuotta kokemusta

Monin on perustettu 1912, joten yrityksellä on jo yli vuosisata kokemusta ja osaamista juomateollisuudesta. Perheyritystä johtaa kolmannessa polvessa Olivier Monin.
Monin tänä päivänä

Monin-tuotteilla valmistetaan päivittäin noin 8 miljoonaa drinkkiä ympäri maailman. Alansa markkinajohtajana yritys kehittää jatkuvasti tuotteita ja makuja vaativimmille ravintola-alan ammattilaisille. Valmistusta on maailmanlaajuisesti kuudessa eri tuotantolaitoksessa.


 

Ajankohtaista nyt

Tällä hetkellä juoma-alalla vallitsevia trendejä ovat terveellisyys, joka näkyy alkoholittomien juomien kasvavassa suosiossa sekä yksinkertaiset, laadukkaista raaka-aineista valmistetut juomat. Kaipuu nostalgiaan näkyy tuttujen klassikkodrinkkien suosiona. Ainutlaatuisten elämysten arvostus näkyy uniikkeina juomaresepteinä ja yksilöllisenä asiakaskohtaamisena.

Alkoholittomat mocktailit yleistyvät myös ruokajuomana. Mallia on otettu ravintoloiden tyylikkäistä juomamenuista.

Saat lukemattoman määrän erilaisia juomamakuja vain lisäämällä haluamasi määrän Monin makusiirappia veteen/soodaveteen. Mausta halutessasi hedelmillä ja yrteillä.


Sokerittomat/matalasokeriset sekä vegaaniset ja orgaaniset tuotteet

Monin panostaa jatkuvasti sokerin vähentämiseen siirapeissa ja pyreissä sekä vegaanisiin ja orgaanisiin tuotteisiin. Terveellisyys ja hyvinvointi ovat keskeisiä arvoja tuotteita kehitettäessä.
Uutuus: Monin sugar range

Vaihtoehtona valkoiselle sokerille Monin on tuonut markkinoille 3 uutta sokerisiirappia: Agave, Muscovado ja Pure Cane. Ne soveltuvat erinomaisesti juomien, jälkiruokien ym. maustamiseen. Tutustu: Monin sugar range
 

Vastuu ympäristöstä - INSPIRING A SUSTAINABLE WORLD OF FLAVOURS


Monin ottaa ympäristön huomioon monella tapaa ja panostaa kestävämpään tapaan toimia. Tutustu Moninin kattavaan CSR-ohjelmaan.

 

Luonnollisuus ja terveellisyys

Moninin korkealaatuiset tuotteet on valmistettu käyttäen luonnonmukaisia ainesosia ja värejä. Tavoitteena ovat aidot, luonnosta saatavat maut ilman säilöntäaineita. 

Pyrkimyksenä on myös sokerin vähentäminen tuotteissa ja Monin laajentaakin jatkuvasti sokerittomien ja matalasokeristen tuotteiden valikoimaa.

Tutustu Monin naturality & nutrition

 

Vastuullinen hankinta

Monin haluaa olla mukana kehittämässä kestävää maataloutta ja edellyttää vastuullista toimintaa myös kaikilta tavarantoimittajilta ja yhteistyökumppaneilta. Tavoitteena on lisäksi vähentää muovin käyttöä pakkausmateriaalina ja etsiä vaihtoehtoisia ratkaisuja muoville.

Tutustu Responsible sourcing

 

Ympäristön huomioon ottaminen

Monin on asettanut korkeat vaatimukset niin tuotteille kuin itse tuotantoprosessille. Tavoitteena on pienentää ympäristön kuormitusta monella eri tavalla. Monin on vähentänyt veden kulutusta sekä panostanut jätevesien käsittelyyn ja uudelleen käyttöön.

Tärkeää on myös panostus uusiutuviin energiamuotoihin. Kaikissa tehtaissa tutkitaan mahdollisuutta käyttää tuulivoimaa sekä hyödyntää aurinkopaneeleita energian lähteenä.

Tutustu Environment

 

Yhteisöllisyys

Monin tekee yhteistyötä oppilaitosten kanssa tarjoamalla ravintola-alan työharjoittelupaikkoja sekä erilaisia stipendejä vajaatyökykyisille nuorille. Lisäksi Monin on mukana eri hyväntekeväisyyskohteissa, joiden valinta tehdään yhdessä henkilöstön kanssa. 

Tutustu Communities